La veu de L'avi

Realment en Marc és el culpable? És just haver de carregar una mort durant tota la vida, sabent que no vas ser tu? Qui et pot creure? Qui et perdonarà? Què amaga la veritat?

En Marc és descendent del Marqués de Baró. Després de la mort d’un infant dins els jardins del Casal del Marqués, el priven de tots els luxes i el porten a viure junt amb els masovers dels Senyors, ja que creuen que ell és el culpable amb tan sols quatre anys. Durant la resta de la seva vida, viurà com un pagès, on els seus fills mai li perdonaran que no hagi lluitat pel que podria haver estat seu.

Malgrat que tota la seva vida s’hagi sentit culpable d’una mort que no va ser provocada per ell, aquest darrer estiu a l’Illa tot canviarà, i els seus cinc néts sabran la veritat dels interrogants que envolten la família. Ells sabran perdonar al seu avi sense jutjar-lo d’un fet que va passar fa una pila d’anys.

Cada cop els conflictes familiars augmenten fins al punt que l’Arnau i la Lídia, dos dels néts d’en Marc, trenquen la relació amb els seus pares, al saber que la Diana, la seva mare, ha estat enverinant al seu avi per poder-se quedar tota l’herència.

I l’Adela, què se’n sap d’aquesta dona? Ella està convençuda que en Marc és el seu germà, però realment és així o tan sols és per quedar-se el Casal senyorial de l’Illa?

Actualitat / Relats

Relats i fragments, inspiracions....

Veinte segundos

Veinte segundos tardó aquel chico de bata blanca en cambiar mi vida para siempre. Veinte…

Noticia familiar

Cuando papá murió, mi vida dio un giro inesperado. Aquella muerte fue súbita para todos…

Dia gris

There is no translation available.La casa està en silenci, encara dorm. Miro per la…

On pots comprar el meu llibre

Llibreria Gaudí de Reus

Image

Carrer de la Galera,
12, 43201 Reus, Tarragona
977 34 05 30

Llibreria Torrevisca de Cambrils

Image

Carrer de Sant Pere, 23, 43850
Cambrils, Tarragona
977 36 16 79

Llibreria Bellart de Cambrils

Image

Carrer Pescadors, 11,
43850 Cambrils, Tarragona
977 36 01 99

Quiosc 4 Cantons

Image

Carrer Riber, 2, 43400 Montblanc,
Tarragona
977 86 12 54

Llibreria la Baldufa Montblanc

Image

Llibreria La Baldufa
Montblanc, Tarragona
977861114

Amazon

Image

Amazon bookis
Descártgate el libro en PDF

Marta Lleonart

contactar amb mlleonarts@gmail.com o 650 252 865

 

Marta lleonart es reserva tots els drets sobre la Propietat de tots els continguts de la web, incloent, a títol enunciatiu i no limitatiu, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial que ostenti sobre els mateixos. No concedeix cap altra llicència o autorització d'ús a l'usuari sobre la seva Propietat diferent de la que expressament es detalla en la present clàusula.

Search